Kanadské Dřevostavby

Stavba dřevostavby může být provedena mnoha způsoby a pokud použijeme název Kanadská dřevostavba můžeme vybrat hned z několika staveb.
                                                                                                                                                            
První z možností je srubová stavba která je v Čechách po staletí a v Kanadě se rovněž staví. Jako příklad uvedu tuto. Dřevostavba je provedena s maximální přesností tam kde se trámy sbíhají v rohu. V místě spojení jsou tyto dřevostavby postaveny s pečlivostí  která dá této stavbě dlouhou životnost.
                                                                                                                                                                                                      
Druhým příkladem je stavba která má pro mne osobně veliké kouzlo. Stěny srubu jsou zde zhotoveny z opracovaných kmenů které přinesou domů kouzlo přírody. Vše je opracováno ručně a způsobem který dá této stavbě dřevostavby dlouholetou životnost. Toho je docíleno především kvalitní prací tesařů a také výborným nátěrem který udržuje dřevo v dobrém stavu. Jedná se o ošetření které dá dřevu výbornou barvu a odolnost proti plísním, škůdcům a povětrnostním vlivům.
                                                                                                                                    
http://malotraktory.info/
                          
Do třetice zmíním tyto dřevostavby kterým se také říká Americké dřevostavby. Tyto domy je možné postavit v kratčím časovém úseku a s větší úsporností. Kvality je zde dosaženo provázaností jednotlivých komponentů (stěna, strop,střecha) kde se dřevo užije v menší míře. U těchto staveb je rovněž jednodušší postavení střechy která může být i více různorodá a dodat domu majestátnost.
                                                                                                                                                          
Každý z těchto domů je krásný a záleží jen na vás který z nich si vyberete pro naplnění svého snu. Přeji hodně štěstí při výběru a rovněž příjemně strávené dny u rodinného krbu.